fbpx

“Blomsterne i Sommerfuglestien”

Lørdag den 3. august, kl. 14

Gratis entré.

Tur i Sommerfuglestien med botaniker Andreas Kelager nu på lørdag.

Det er nu fem år siden at Sommerfuglestien blev etableret med de omkring 28 vilde, danske blomsterarter. Plante- og dyreliv har udviklet sig i takt med tiden. Biolog og botaniker Andreas Kelager vil tage os med på vandring i Sommerfuglestien og langs Garbolunds vinmarker og fortælle om de plantearter der er kommet til at trives her, og den udvikling der sker i tid, når man etablerer ny natur på tidligere dyrket landbrugsjord.

Andreas vil også gøre os klogere på, hvilke overvejelser man skal gøre sig, når man etablerer ‘vild natur’ mhp. at gavne biodiversiteten.

Andreas har som biolog speciale i livets processer og udvikling. Han har særligt fokuseret på arterne og deres bestandes vilkår i naturen, men også beskæftiget sig med hvorledes vi kan genoprette naturen, og bremse biodiversitetstabet. Andreas har et bredt kendskab til Danmarks natur, men har en forkærlighed for planterne og deres samspil med andre arter. Han har en baggrund som forsker og formidler, og har ydet biologisk rådgivning til tre danske nationalparker, herunder Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Bestil gerne bord på gaest@garbolund.dk, hvis du skal spise inden vandringen begynder. Caféen har åbent og der kan købes kaffe og kage efter vandringen.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Åbningstider

Garbolund Vinbar & Café har åbent

  • Juni – lørdage mellem kl. 12-18 og søndage mellem kl. 12-16
  • Juli – lørdage mellem kl. 12-20 og søndage mellem kl. 12-16
  • August – lørdage mellem kl. 12-18 og søndage til og med 11. august mellem kl. 12-16
  • September – lørdage mellem kl. 12-16

Garbolund Overnatning har åbent fra 1. februar 2024

Du kan altid aftale køb af vine eller emalje fra butikken efter aftale med Jette på tlf. +45 61423271

Du kan også altid bestille plads til selskaber på mail: gaest@garbolund.dk

Bordbestilling i åbningsperioden sker til samme mail.